Välkommen till MCWC:s hemsida

   

Medlem av

Besök oss på Facebook!

   

 

En av Sveriges äldsta countryklubbar - bildad 1982, hälsar dig välkommen till vår hemsida på nätet. Vi jobbar hela tiden på att du skall finna snabba genvägar ut i Countryns fantastiska värld. På våra sidor hittar du länkar till i stort sett allt du behöver. Radiostationer på nätet - artister - tidningar - skivförsäljare o.s.v. Så välkommen att surfa runt hos oss i några timmar. På våra sidor kommer du att kunna hitta en hel del intressanta saker och länkar som för dej ut i Countrymusikens värld. Så sätt dej bekvämt, surfa runt och ha en trevlig rundtur framför skärmen. Vi uppdaterar hemsidan lite då och då och efter bästa förmåga - så besök oss med jämna mellanrum. Keep It Country....

 

Tycker Du om countrymusik och skulle vilja stödja vår ideella verksamhet, tveka inte att höra av dej till oss antingen direkt till studion under sändning eller via e-mail eller telefon.

   
 

Du kan lyssna på programmen direkt i realtid på fredagar 19:30-21:00

Under tiden vi konfigurerar vår egen webbradio så besök Radio Siljans webbradio for att lyssna till våra program. 

Våra program sänds i samarbete med:

Mora Auto-Elektriska AB

Willys Gräv AB i Älvdalen

image

Morkarlby Elektromekaniska AB


 

 

 

Önskelåtar!

Ni lyssnare som önskar låtar antingen via telefon, e-mail eller brev får oftast er låt spelad kommande fredag. Producenten för kvällens program har kanske inte tillgång till just DIN önskelåt utan har oftast tagit med sina egna skivor att spelas under kvällen. Vi gör vad vi kan för att tillgodose era önskemål!

E-maila oss!

 Har ni hälsningar till vänner & bekanta...låtar som ni vill höra...evenemangstips rörande countrymusik, varmt välkomna att höra av er till oss.

Adressen är: countrymora@gmail.com

Glöm inte att skriva några rader i vår nya gästbok innan du går härifrån.....Välkommen till Countrymusikens underbara värld!

Har du några funderingar om och kring countrymusik eller vår verksamhet så att kontakta oss.